Stuntenmetplinten.nl

Stuntenmetplinten is sinds 2006 toonaangevend op het gebiedt van plinten inclusief montage. Wij bieden als enige leverancier een breed en compleet assortiment van plinten inclusief montage waaronder:

Voor alle type plinten geldt dat wij de plinten gespoten monteren en direct afwerken. Hoewel wij altijd voor het hoogst haalbare gaan, kan het zijn dat u graag ook de onderkant van de plint gekit wil hebben. Sinds dit jaar bieden wij ook deze dienst aan. De plinten worden op de dag van de montage gratis aan de bovenzijde van de plint gekit. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend A merk acrylaatkit (overschilder baar).

Plinten afkitten

Voor de onderzijde van de plint gebruiken we een kit op kleur op basis van siliconen (niet overschilder baar). Desgewenst kunnen we dit ook doen met een polymeerkit (overschilder baar) Ook hiervoor geldt uiteraard dat wij dit doen met professionele kit. Wij nemen geen genoegen met minder.

Je betrouwbare partner

Met stuntenmetplinten.nl ga je in zee met een betrouwbare partner die haar sporen al ruimschoots hebben verdient. Lees onze ECHTE reviews van ECHTE klanten. Naast het breedste en grootse assortiment van Nederland welke wij altijd inclusief montage en afwerking leveren bieden wij u ons sterrenteam van monteurs.

Nog geen keuze kunnen maken? neem dan eens een kijkje op de website van stuntenmetplinten.nl ons assortiment is te groot om hier op allinclusiveplinten.nl te kunnen laten zien.

Hebben we je interesse hier gewekt, vraag dan direct een eerlijk zaken doen offerte aan!

stuntenmetplinten.nl

Altijd op de hoogte blijven?

We besteden veel tijd en aandacht aan informatie voorziening, en schrijven met regelmaat blogs ben je nieuwsgierig geworden naar al onze blogs, waaronder eerlijk zaken doen, niet geheel onbelangrijk dachten we. Bovendien zijn we erg actief op onze social media kanalen.

FAQ

Omdat we al sinds 2006 werkzaam zijn in de plinten inclusief montage, hebben we de nodige vragen al voorbij zien komen, deze hebben we alvast hier voor je op een rijtje gezet.

Ben je nog op zoek naar een mooie laminaat en/of click pvc vloer en wil je dit combineren met onze plinten. Kijk dan hier